Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
TUINAANLEG

Tuinaanleg

Een droomtuin aan laten leggen, dat wilt toch iedereen? Graag realiseren wij dit voor onze klanten. Met passie voor groen, liefde voor ons vak en de grootste zorg realiseren wij verschillende soorten tuinen. Smaakvolle en doordachte tunen die aansluiten bij de wensen van onze klant. Onderhoudsvriendelijk? Veel groen? Sierlijk? Of juist strak en modern? De tuin wordt gemaakt zoals u dat wilt. Als hoveniersbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in de aanleg van tuinen. Ons team bestaat uit vakmannen met kennis van het hoveniersvak.

Verlengstuk van uw woning

Een tuin wordt steeds meer gezien als verlengstuk van een woning. Wij weten hoe belangrijk het is dat deze vakkundig wordt aangelegd. Graag creëren wij met de tuin een plek waar u heerlijk kunt ontspannen met het gezin, spelen met de kinderen en barbecueën met vrienden. Hoe doen wij dit? Door te luisteren naar uw wensen. Graag komen wij langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen door en bekijken we de tuin. Aan de hand hiervan maken we vervolgens een offerte en ontwerp op maat.

Ontwerp en aanleg

Op basis van uw eigen wensen en onze ideeën komen we tot een maatwerk ontwerp. Deze baseren we op uw voorkeuren, budget en mogelijkheden in de tuin. Graag realiseren wij een tuin waar u zich thuis in voelt. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp starten we met de aanleg. Bij het aanleggen van tuinen staan niet alleen de klantwensen centraal maar ook kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen die lang meegaan. Mede hierdoor kunt u lang genieten van deze investering in uw woongenot.

Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin? Alle seizoenen van het jaar? Wij maken graag een tuin waar u niet alleen graag naar kijkt maar ook met veel plezier in verblijft. Kennis maken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg