Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
Tuinman

TUINMAN NODIG?

TuinmanHeeft u een tuinman nodig om uw dagelijkse tuinwerkzaamheden uit handen te nemen? Tuinman R Meijdam is al sinds 2002 professioneel bezig met:

  • tuinontwerp
  • tuinaanleg
  • tuinonderhoud
  • bestrating
  • boomverzorging

Dus wilt u een nieuwe tuin laten tekenen? Een tuin aan laten leggen? Heeft u geen groene vingers en u wilt de boomverzorging door een tuinman uit laten voeren? Tuinman R Meijdam is werkzaam in de omgeving van Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Zwijndrecht.

Laat uw tuin vakkundig onderhouden

Wanneer uw tuin eenmaal is aangelegd is het noodzakelijk deze vakkundig te laten onderhouden door een tuinman. Om uw tuin in juiste conditie te houden is het uiterst belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Tuinman R Meijdam is gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden van tuinen waardoor u verzekerd bent van kwalitatief tuinonderhoud.

Boomverzorging

Heeft u een boom in uw tuin die veel te groot is? Onze tuinman kan deze naar de juiste vorm en grootte voor u snoeien zodat uw boom niet verwijderd hoeft te worden. Het vrijkomende snoeiafval kunnen wij voor je afvoeren.

Bestrating

Bent u uw gras zat en wilt u een prachtig terras laten maken? Ook dat kan onze tuinman voor u regelen. Met de prachtige stenen van Vego Papendrecht zorgen wij voor een terras naar uw keuze. Ook eventuele oude bestrating kunnen we voor je afvoeren.

Bent u geïnteresseerd in één van de werkzaamheden die tuinman R Meijdam voor u uit kan voeren? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij een onderhoudsplan voor u opstellen.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
Tuinman
Laat uw reactie achter