Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
Tuinaanleg

TUINAANLEG DOOR R MEIJDAM PAPENDRECHT

TuinaanlegWilt u uw tuin een totale make over geven? Of bent u net verhuisd en moet uw tuin worden aangelegd? Voor tuinaanleg is R Meijdam Tuinaanleg uw beste partner. Al meer dan 10 jaar houden wij ons dagelijks bezig met tuinen en zijn wij specialist in exclusief tuinontwerp, vakkundig tuinaanleg en professioneel onderhoud. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daardoor hebben wij inmiddels een brede klantenkring opgebouwd in de omgeving van Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Zwijndrecht. Wilt u de tuin van uw dromen laten realiseren? Kies dan voor tuinaanleg uitgevoerd door het team vak hoveniers van R Meijdam.

Ontwerpen

Voordat wij beginnen met de tuinaanleg is een prachtig ontwerp van belang. Tijdens een oriënterend gesprek zetten wij samen de volgende dingen op een rij:

  • uw wensen
  • de mogelijkheden
  • keuze van materialen
  • soorten beplanting
  • inrichting

Bij goedkeuring van het ontwerp komt een hovenier van R Meijdam tuinaanleg uw tuin inmeten. De hoogtes, afstanden en ligging van de tuin staan hierbij centraal.

Tuinaanleg

Daarna kunnen wij beginnen met de tuinaanleg. Doordat het team van R Meijdam tuinaanleg bestaat uit hoveniers met eigen specialiteiten kunnen wij het totaalpakket voor u verzorgen. Zowel de bestrating als beschoeiing worden in eigen beheer uitgevoerd.

Offerte

Benieuwd naar de kosten van tuinaanleg verzorgd door R Meijdam? Vraag vrijblijvend een passende offerte aan. Hierin vindt u de werkzaamheden, kosten voor materialen en een schatting van tijd. Wanneer uw tuin eenmaal is aangelegd kunt u ons ook inschakelen voor regelmatig onderhoud. Bomen snoeien, onkruid verwijderen of nieuwe planten plaatsen? R Meijdam tuinaanleg staat voor u klaar.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
Tuinaanleg
Laat uw reactie achter