Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
SCHUTTING EN VLONDERS

Schuttingen en vlonders

Het laten plaatsen van een schutting is een goede manier om privacy in uw tuin te creëren. Daarnaast zorgt het voor sfeer en geeft het een duidelijk beeld aan de erfafscheiding. Een tuin is immers een plek waar geborgenheid en sfeer van belang zijn. Voor het professioneel laten plaatsen van een schutting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken schuttingen die volledig aansluiten bij uw wensen, de stijl van uw tuin en het karakter van uw huis. Elke tuin is immers anders. Graag maken we vooraf een afspraak om te bespreken wat u mooi vindt en wat het doel is. Daarnaast geven we eerlijk advies over welk type schutting het beste bij uw tuin past.

Functioneel en sfeervol

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten schuttingen. Welke schutting het meest schikt is hangt niet alleen af van uw wensen maar ook van de situatie en omgeving. Zo zorgt een schutting met betonpalen voor een moderne en strakke uitstraling. Liever veel groen? Ook realiseren we schuttingen van of met groen. Een strakke schutting waar vrijwel geen onderhoud bij nodig is? Een composiet schutting is strak, sfeervol, onderhoudsvrij en bijna niet te onderscheiden van echt hout. Indien u graag een schutting van echt hout wilt is er keuze uit diverse houtsoorten. Graag vertellen wij u hier meer over.

Vlonders

In plaats van een stenen terras liever een houten vlonder? Of misschien een vlonder aan het water? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Een terras hoeft tegenwoordig niet meer uit beton of natuursteentegels te bestaan. Tuinvlonders zijn helemaal van nu! Terrassen van houten vlonders zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling. Het is niet alleen sfeervol maar ook duurzaam, functioneel en comfortabel.

Een droomtuin sluit perfect aan bij uw wensen en behoeften en past binnen uw budget. Laat u inspireren en neem contact met ons op.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg