Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
R Meijdam Tuinaanleg - uw specialist sinds 2002.

R Meijdam Tuinaanleg - uw specialist sinds 2002.

Om uw tuin goed aan te laten sluiten bij u zijn uw eigen ideeen van harte welkom.
Na aanleiding van ons gesprek sturen wij u een passende offerte toe waarop alle werkzaamheden staan die in uw tuin gaan plaatsvinden. 

Bekijk ons werk Offerte aanvragen

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
Home

BEDRIJFSPROFIEL

Welkom op de site van R Meijdam Tuinaanleg.

Na diverse werkervaringen op gedaan te hebben bij andere bedrijven zijn we sinds 2002 voor ons zelf begonnen en professioneel bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen in de regio rondom Papendrecht. Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres! Op deze site vind u onze werkwijze en wat we precies voor u kunnen betekenen, een aantal foto's van door ons aangelegde tuinen en natuurlijk hoe u ons kunt bereiken.

Via de contactpagina kunt u een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om te kijken hoe uw tuin nu is en wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Om uw tuin goed aan te laten sluiten bij u zijn uw eigen ideeen van harte welkom. Na aanleiding van ons gesprek sturen wij u een passende offerte toe waarop alle werkzaamheden staan die in uw tuin gaan plaatsvinden. Ook vind u daarop de kosten voor de benodigde materialen en een schatting van de tijd die we nodig hebben.

Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen we een afspraak maken om van uw tuin weer uw eigen droomtuin te maken waar u weer met veel plezier in kunt zitten en van kan genieten. De tuin is tenslotte een verlengstuk van de woonkamer.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg