Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
Grondwerk

Grondwerk

Een tuin dient ook wel als visitekaartje van uw huis. Het is niet alleen een verlengstuk van een woning maar laat ook zien wie u bent. Bij het realiseren van een prachtige tuin komt meer kijken dan u denkt. Het is meer dan alleen straatwerk en beplanting uitzoeken. Om optimaal te kunnen genieten moet een tuin voldoen aan uw wensen en passen bij uw woning. Meerdere terrassen waar u in de zon en de schaduw kunt zitten? Een speelplek voor de kinderen? Een prachtige (zwem) vijver voor de steeds warmere zomers in ons land? Wij maken van uw tuindromen werkelijkheid.

De basis

Goed en gedegen grondwerk vormt de basis voor een prachtige tuin en een goed tuinplan. De grond moet gezond zijn, zorgen voor een goede en natuurlijke afwatering en zuurstof doorlaten. Vooral wanneer u graag een groenrijke tuin wilt is dit van belang. Pas wanneer de grond in topconditie verkeert is een duurzame en vakkundige tuin mogelijk. Voordat we beginnen met het aanleggen van een nieuwe tuin wordt de grond klaargemaakt. Afhankelijk van de conditie van de bodem en uw tuinwensen voeren we graafwerkzaamheden uit. Eventuele obstakels en planten worden verwijdert. Vervolgens worden de leidingen gelegd die nodig zijn voor bijv. beregening van de tuin.

Professionele machines

Voor het uitvoeren van grondwerk zijn professionele machines nodig. Iets waar wij over beschikken. Met een shovel kunnen wij grote hoeveelheden zand, grond en grind verplaatsen. Hierdoor werken wij snel en efficiënt. Afhankelijk van de soort grondwerkzaamheden maken wij ook wel gebruik van minigravers.

Verschillende soorten grondwerk

Voor al uw grondwerk in de tuin bieden wij een totaaloplossing. Denk hierbij aan:

  • Voorbereiding voor de aanleg
  • Het ontgraven van uw tuin
  • Het graven van een vijver
  • Grondverbetering
  • Het ontgraven van een oprit en terras

Met oog voor detail, passie voor groen en vakmanschap werken wij dagelijks aan vele tuinen. Zo ook graag aan die van u.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg