Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg

Gastenboek

R Meijdam Tuinaanleg

Reacties

Fam. Brasem

In september heeft Richard onze voortuin opgeknapt en omhoog gebracht. Snel en vakkundig gewerkt voor een goede prijs. Daarnaast al het afval afgevoerd en alles netjes achtergelaten. We zijn er heel blij mee. Complimenten en zeker aan te bevelen.

Elly boudewijn.

Geweldig bedankt voor de realisatie van mijn voortuin.had al bij mijn buurtjes gezien dat je Prima werk leverde. Ik beveel je van harte aan.

Arie en Magda Kop

Gisteren (25-08-2020) is de herbestrating van onze voor- en achtertuin afgerond en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. In de aanloop (1e bezoek en offerte fase) maar ook tijdens de uitvoer van het project hebben wij Richard leren kennen als een prettige en hardwerkende persoon, die meedenkt met de klant en oog heeft voor detail. Een topper die wij iedereen kunnen aanbevelen. Dankjewel Richard voor je goede zorgen (en je grappen en grollen)!

Fam. Chrispijn

De afgelopen week heeft Richard onze tuin betegeld, bloembakken aangelegd en een schutting geplaatst. We zijn erg blij met het resultaat!

leonie

Richard heeft begin juni 2020 mijn voor en achtertuin aangelegd. dit was enorm veel werk. het is zeer mooi en vakkundig gelegd voor een reeël bedrag. ik kan met een zeer tevreden gevoel in de achtertuin genieten van mijn prachtige tuin. dankjewel Richard.!!!

Fam. Rikkers

Richard heeft eind april 2020 een nieuwe beschoeiing bij ons aan de waterkant gemaakt. Werkt snel, netjes en is zeer beleefd. Zelf toen ik halverwege het uitvoeren van de werkzaamheden mijn ideeën veranderden. Dacht Richard goed mee en paste het gewoon naar onze wensen aan. Ook al had hij hierdoor extra werk. Zeker aan te raden...

Han & Sylvia

In maart jl. een offerte laten maken door Richard en in begin april is het gerealiseerd. Afspraken die we gemaakt waren zijn super verricht en het aanleggen was binne no-time op héle zorgvuldige wijze verricht. Wij kunnen nu van ons tuintje genieten met een zeer tevreden gevoel. 🍺🍷☀️Richard bedankt en ik zal zeker een gied woordje voor je doen aan vrienden en kenissen.

Fam. Kats

Richard heeft in de 1e week van November onze tuin geheel veranderd, alle bomen en planten eruit, alsmede alle oude tegels, geheel op nieuw bestraat en bloemenbakken aan gebracht, schutting tussen ons en de buren vernieuwd, alles op een zeer professioneel niveau en allen kon ter plekke nog aangepast worden, zeer secure en nette werker, ruimte alles iedere dag netjes op, zeker een aanrader als u uw tuin wilt laten doen

Fam.H.Kruize

Richard heeft in de 2e week van september bij ons een nieuwe beschoeiing geplaatst. Het ziet er prachtig uit! Richard werkt flink door en verzet veel ( zwaar) werk. Heeft alles netjes opgeruimd. Een dikke, verdiende pluim!

Fam. de Kruijf

In juni 2015 heeft Richard een geheel nieuwe beschoeiing (20 meter) van hardhout geplaatst. Richard is een vakman en doet wat hij zegt en laat het perfect verzorgd achter en denkt met de klant mee.

MWJ Schippers Hoogvliet

richard heeft mijn nieuwe tuindeur in mijn hek gezet het is een snelle en harde werker .heel nauwkeurig en heeft ook na afloop mijn pad opgeruimd .oud hout meegenomen en aangeveegd was heel blij met de service kan hem van harte aanbevelen klasse

Fam.van der Heijden

Geen gladde praatjes, maar degelijk uitgevoerd werk tegen een eerlijke prijs. Wij zitten weer met plezier in onze gerenoveerde tuin! Vooral het opnieuw gelegde terras (met gebruikte betontegels) verdient een pluim.

Jan, Elly en Rakker

Afgelopen week heeft Richard bij ons de tuin aangepakt. De samenwerking verliep vanaf het begin op rolletjes. Al bij het kijken (in het donker 's avonds) wist hij in no-time wat we wilden. Dit voelde goed. Richard heeft keurig gewerkt,ruimt alles netjes op, houdt zich prima aan afspraken en werkt hard. Onze tuin is helemaal leeg gehaald, en voorzien van nieuwe tegels en gras. Hij heeft ook nog een prachtig hek geplaatst. Het resultaat mag er zijn. Het ziet er heel strak uit. Wij zijn heel blij met Richard EN onze nieuwe tuin!

T. P de Jong

Vlak voor onze vakantie hebben wij door Richard een schoeiing laten plaatsen langs onze tuin. Alles is perfect uitgevoerd, tot het opruimen van het afval aan toe. Wij waren zeer tevreden over het afgeleverde werk en de kwaliteit. Ook de prijs was zeer gunstig, in deze tijd zeker om over na te denken. Wij bevelen Richard ten zeerste aan!!

fam Alver

Begin van de zomer 2014 door Richard Meijdam de tuin laten aanleggen en er is door hem een nieuwe schutting geplaatst. Meijdam is een harde werker die vakkundig is en meedenkt met de klant. Na het rijden met zand en aarde door de brandgang, veegde hij deze schoon. De tuin werd tiptop na het leggen van de laatste tegel achtergelaten. Naar volle tevredenheid van ons is de klus geklaard voor een bedrag waar je zeker niet verdrietig van wordt. Wij kunnen hem alleen maar aanbevelen !

Fam. Stehouwer

Binnen 5 werkdagen heeft Richard onze schutting verwijderd en een nieuwe geplaatst. Het ziet er allemaal weer keurig en strak uit. De coördinatie van Richard met de gemeente om de stoep naast de tuin opnieuw te bestraten verliep vlekkeloos. Wij zijn zeer tevreden!

Fam. van den Berg

Richard heeft in september de voor- en achtertuin opnieuw aangelegd. Ondanks de hitte werd er hard doorgewerkt en het resultaat is geweldig. Richard is een aardige, harde werker en ruimt alles iedere keer keurig op. Ook betaal je bij Richard niet de hoofdprijs, gewoon een eerlijke prijs. We zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin. Onze complimenten en we zullen Richard bij iedereen aanbevelen.

Reactie plaatsen

Vorige pagina