Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
BESTRATING

Bestratingen

Een tuin wordt vaak gebruikt als extra leefruimte. Het fungeert als plek waar u tot rust kunt komen en genieten van het gezin. Met passie, plezier en nauwkeurigheid leggen wij tuinen aan. Wij maken niet alleen mooie maar ook unieke tuinen en werken daarbij met goede materialen. Of het nu gaat om bestrating, beplanting of het aanleggen van een vijver, wij realiseren graag uw tuinwensen.

Sierbestrating

Sierbestrating is een van de belangrijkste elementen van een tuin. Het is prominent aanwezig, creëert een bepaalde sfeer en is opvallend. Indien u een terras wilt laten leggen kunnen wij aan de hand van uw wensen sierbestrating leggen. Sierbestrating dat past bij uw tuin. Wilt u graag een moderne en strakke tuin? Liever sierlijk en klassiek? Wij leggen diverse soorten tuintegels. Van een terras tot een oprit of tuinpad.

Ontwerp

Het leggen van bestrating begint met een op maat gemaakt en doordacht ontwerp. Het moet niet alleen voldoen aan uw wensen maar ook passen bij de rest van uw tuin. Alleen op deze manier wordt het een sieraad voor uw tuin. Doordat bestrating voor een groot deel de sfeer bepaalt is het belangrijk vooraf verschillende soorten te bekijken en vergelijken. Bent u een echte natuursteen liefhebber? Of gaat uw voorkeur uit naar keramiek? Graag helpen wij bij het maken van uw keuze.

Werkzaamheden

Op het gebied van straatwerk kunnen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Grondwerk
  • Nieuwe bestrating
  • Herbestraten
  • Terrassen, opritten en paden

Bestaand straatwerk uitbreiden of aanpassen? Klop dan gerust bij ons aan. Wij houden niet alleen rekening met uw wensen maar ook met passende materialen, elementen en vormen.

Tuininrichting

Een tuin is iets persoonlijks. De een wilt graag een onderhoudsvriendelijke tuin met veel straatwerk, de ander liever een tuin vol groen. Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen door te nemen. We voorzien u graag van advies over de inrichting van uw tuin, mét en zonder bestrating.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg