Slideshow tekst

 Wij komen bij u langs om te kijken hoe uw tuin is, en geven professioneel advies.

Wilt u uw tuin grondig veranderen, maar heeft u geen groene vingers of gewoon weg geen tijd dan bent u bij R Meijdam Tuinaanleg aan het goede adres!

BEKIJK ONS WERK

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg
BESCHOEIING en Damwand

Beschoeiingen

Een tuin aan het water is prachtig. Het zorgt voor veel plezier, mits het op een veilige manier is aangelegd. Water kan namelijk ook voor problemen zorgen indien de tuin niet goed beschermd is. Met een beschoeiing bieden wij deze bescherming. Deze constructies voorkomen namelijk dat de waterkant kan gaan afkalven. Daarnaast biedt het bescherming tegen golfkrachten en andere invloeden die zorgen voor instabiliteit van de waterkant en oever.

Materialen

Afhankelijk van uw wensen en de situatie zijn er diverse mogelijkheden om een beschoeiing te maken. Hout is het meest gekozen materiaal. Dit natuurlijke product zorgt namelijk niet alleen voor bescherming maar geeft een warme uitstraling aan de tuin. Daarnaast is het:

  • Veilig
  • Bestand tegen water en weer
  • Lange levensduur
  • Duurzaam
  • Sfeervol

Doordat hardhout van nature goed bestand is tegen vocht gaat het jarenlang mee.

Natuurlijkvriendelijk

Een beschoeiing aangelegd door ons team beschermt oevers op een natuurlijkvriendelijke manier. Naast uw wensen houden we rekening met de situatie en omgeving. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Als het niveau van de tuin ongeveer gelijk is aan het waterpeil is er een andere constructie nodig dan wanneer er sprake is van hoogteverschil. Om een goed ontwerp te kunnen maken komen wij vooraf uw tuin graag bekijken.

Hekwerk en vlonder

Indien gewenst kunnen wij de beschoeiing combineren met een hekwerk. Vooral als u kleine kinderen heeft is dit van belang voor optimale veiligheid. Wilt u graag een terras aan het water? Een plek om uw boot aan te leggen? Wij maken vlonders op maat. Met een beschoeiing vangen wij het eventuele hoogteverschil tussen de tuin, vlonder en het water op. Door een trap te maken ontstaat er een fraai geheel. Laat u informeren over de mogelijkheden.

R Meijdam heeft jarenlang ervaring met het op maat maken van beschoeiingen. Met ons team vakmensen garanderen wij service op maat en kwaliteit. Graag houden wij met beschoeiing uw waterkant veilig en mooi.

R Meijdam Tuinaanleg logo
R Meijdam Tuinaanleg